Nieuwe TRACER 7 GT: De mooiste vluchtweg

De Sport Touring lijn van Yamaha wordt uitgebreid met de nieuwe TRACER 7 GT die een licht gewicht perfect combineert met een vlotte besturing en uitstekende touringcapaciteiten. De TRACER 7 GT werd ontwikkeld volgens dezelfde filosofie die aan de basis lag van het grote Europese succes van de TRACER 9 GT. Zijn standaardspecificaties omvatten een comfortzadel, een hoog windscherm en touringzijkoffers uit het originele Yamaha accessoiregamma. De ideale manier om te ontsnappen uit de stadsdrukte om nieuwe bestemmingen te ontdekken.

De TRACER 7 werd vernieuwd voor 2020 en deze motorfiets van de tweede generatie is gemaakt voor rijders die opwindende sportprestaties willen combineren met een grote veelzijdigheid en een stevig karakter. Met zijn modern kuipwerk en agressieve voorkant is de TRACER 7 een machine die bijna alles kan,van uitstapjes in de buurt tot verre verplaatsingen, in het stadsverkeer of op snelwegen.

De nieuwe TRACER 7 GT stamt uit een familie van Yamaha Sport Touring modellen waarvan de uitstekende sportieve prestaties en de bijzondere wendbaarheid in alle mogelijke situaties sterk gewaardeerd worden.

Dit model wordt aangedreven door de eerste Euro5 versie van de veelgeprezen 689cc CP2- tweecilindermotor en tilt het sport tourer concept naar een hoger niveau. Met zijn dynamische look, de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse, de verbeterde ergonomie en zijn premium allround specificaties werd de nieuweTRACER 7 GT speciaal ontworpen voor opwindende rijsensaties.

Deze motorfiets wil echt 7 dagen op 7 worden gebruikt en laat in het weekend de remmen los. De TRACER 7 GT scheurt door de bocht, laat het hart sneller slaan in de hogere toeren en zorgt voor adrenaline. Maar als je op maandag weer gewoon aan de slag moet, past deze sport tourer zich perfect aan en pendel je goed uitgerust naar het werk, over lange afstanden en door drukke stadsaders.

Touring zijkoffers 20 liter

De 20 liter Touring zijkoffers zijn uitgerust met montagebeugels en sleutels en zijn essentiële accessoires voor touring- of pendelverkeer. Ze zijn slank en robuust en bieden voldoende opbergmogelijkheden zonder nadelige gevolgen voor de compacte afmetingen van de motorfiets. 

Touring scherm

Dit hoger en breder windscherm biedt een nog betere bescherming tegen de wind bij lange ritten. Het is vervaardigd uit onbreekbaar en krasbestendig polycarbonaat. Een verhoging met 92 mm en een verbreding met 70 mm in vergelijking met het standaard scherm waarborgt een maximaal rijcomfort, een lager geluidsniveau en een betere bescherming tegen wind en slechte weersomstandigheden.

Comfortzadel

Speciaal ontworpen zadel met extra voorzieningen dat de rijder en de passagier meer comfort biedt bij het touren. Met twee verschillende materialen met contrasterende stiksels, met zones met verschillende schuimdichtheid voor een optimaal zitcomfort en met een ingewerkt TRACER logo.
 

TRACER 7 GT Belangrijkste kenmerken

 • Uitgerust met premium originele accessoires van Yamaha
 • Touring zijkoffers 20 liter
 • Touring scherm
 • Comfortzadel
 • Halve kuip met nieuw, agressief frontdesign met dubbele koplampen
 • Indrukwekkende, koppelrijke 689cc CP2-motor, Euro5-conform
 • Lichtste en beste vermogen-gewichtsverhouding in deze klasse
 • Instelbare voor- en achterwielophanging
 • Aerodynamisch windscherm, met één hand verstelbaar
 • Gebalanceerde rijpositie met comfortabele ergonomie
 • Voorgevormd dubbel zadel voor comfort van rijder en passagier
 • 17 litertank voor grote actieradius
 • Negatief LCD-instrumentenpaneel
 • Compacte LED-richtingaanwijzers, ingewerkt in de handbeschermers

Beschikbaarheid

De leveringen aan de Europese Yamaha dealers beginnen vanaf februari 2021. De prijzen verschillen per regio. Contacteer daarom de nationale Yamaha distributeur voor meer informatie.

Note van de redactie

Het verzekeren van deze Yamaha Tracer 7 GT kan snel en eenvoudig via YOU Yamaha Motor Insurance. Een BA verzekering is al mogelijk vanaf €171 per jaar. Meer weten? Bereken eenvoudig uw maandelijkse verzekeringskosten via deze link. https://yamahamotorinsurance.be/premie-berekenen/