UW YAMAHA VERZEKERT U UITERAARD BIJ DE OFFICIËLE YOU YAMAHA MOTOR INSURANCE

YOU Yamaha Motor Insurance weet als geen ander hoe fijn het is om Yamaha te rijden. Het belangrijkste is dat u zorgeloos de baan op kunt gaan. Of u nu een FJR1300, MT-09 of Ténéré rijdt, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos bent verzekerd. In België is het verplicht uw Yamaha te verzekeren voordat u de baan op gaat. Het verzekeren van uw Yamaha is zeer eenvoudig en kunt u binnen enkele minuten zelf online regelen. Ook kunt u eerst een vrijblijvende offerte opvragen. Uiteraard adviseren wij u graag bij het kiezen van de beste dekking en aanvullende verzekeringen. Bel gerust 03 808 49 61 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur).


U heeft de keuze uit vier waarborgen;

1) BA (Burgerlijkere Aansprakelijkheid)

Deze dekking is wettelijk verplicht. Hierbij bent u verzekerd voor schade die u met uw Yamaha aan een ander toebrengt.

2) BA + Mini Omnium

Hieronder valt schade ontstaan door onder andere diefstal of een poging daartoe. Brand, aanrijding met met loslopende dieren en natuurkrachten (storm, hagel, overstroming) zijn ook verzekerd.

3) BA + Full Omnium

Bovenop de waarborgen van de Mini Omnium dekt de Full Omnium schade aan uw Yamaha, veroorzaakt door een ongeval in fout (eigen schuld schade) en schade door vandalisme.

4) BA + Full Omnium TOP

Met deze dekking kiest u voor 100% zekerheid. Er vindt gedurende de eerste 3 jaar na aanschaf geen afschrijving plaats! Dit geldt ook voor occasies. Motorkledij is tot € 1.500 per opzittende gratis meeverzekerd, daarnaast is bagage tot € 2.500 meeverzekerd.

Hieronder vindt u de dekkingen nog eens in een overzichtelijk schema;

Inhoud dekkingsvarianten BA Mini Omnium Full Omnium Full Omnium TOP
Dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)
Bijstand na ongeval
Vrijstelling € 0* € 0* € 0* € 0*
Vervanging sloten na poging tot diefstal max € 500
Storm/Brand/Diefstal/Natuurschade
Eigen schuld-schades
Aanschafwaarde vergoeding (eerste drie jaar na aanschaf geen afschrijving!)
Bagage gratis meeverzekerd tot € 2.500
Motorkledij gratis meeverzekerd tot € 1.500

*Bij herstelling door een officiële Yamaha verdeler heeft u € 0 vrijstelling. Indien u er voor kiest om dit niet bij een officiële Yamaha verdeler te doen, dan bedraagt de vrijstelling € 1.500.

Optionele dekking:

Bestuurdersverzekering

Deze verzekering voorziet in het vergoeden van een vast bedrag die u of uw nabestaanden lijden door invaliditeit of overlijden. Ook zijn tot € 2.500 medische kosten meeverzekerd.

Rechtsbijstand

Met de Rechtsbijstand verzekering krijgt u juridische hulp als u schade op een ander wilt verhalen. De verzekeraar doet dan een gratis onderzoek naar de schuldvraag, laat expertise verrichten en voert de bijbehorende correspondentie.

Pechbijstand (voor motorfietsen tot 10 jaar)

Met deze aanvullende dekking geniet u overal in Europa van bijstand in geval van pech (bijstand na ongeval is reeds begrepen in al onze verzekeringsformules). Wanneer het technisch probleem niet ter plaatse kan opgelost worden, wordt uw motor naar een garage vervoerd.


Bereken direct hier uw premie voor het verzekeren van uw Yamaha


Voordelen en kortingen:

BA vanaf € 190 per jaar!

YOU Yamaha Motor Insurance kan uw Yamaha tegen een zeer scherpe BA premie verzekeren. Vanaf € 190 per jaar heeft u al een BA dekking, inclusief bijstand na ongeval.

Winterstop mogelijk!

Rijdt u niet in de winter? Dan is de winterstop een goede oplossing; gedurende de periode van 15 december tot 1 maart dekt deze verzekering geen Omniumschade(s) die verband houden met het gebruik van de motor. U ontvangt hiervoor een korting op uw premie.

Full Omnium mogelijk voor moto’s tot 15 jaar

Wij verzekeren moto’s tot 15 jaar graag Full Omnium (dus ook occasies)! Zo weet u zeker dat u ook uw schades in eigen fout mee kunt verzekeren.

€ 0 vrijstelling

Bij herstelling door een officiële Yamaha verdeler, heeft u € 0 vrijstelling. Indien u er voor kiest om dit niet bij een officiële Yamaha verdeler te doen, dan bedraagt de vrijstelling € 1.500.

Snelle schaderegeling

YOU Yamaha Motor Insurance is specialist op het gebied van het verzekeren van Yamaha’s. Daar hoort een snelle schaderegeling bij. U krijgt een eigen contactpersoon die zorg draagt dat uw schade snel verholpen wordt en u snel weer de weg op kunt.

Benieuwd naar uw premie? Bereken hier uw premie. Wenst u meer info? Bel gerust 03 808 49 61 (van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur).